Етер

Автор: Анна Нанкина

Класиран на четвърта позиция в конкурса за еротичен разказ.

Вървеше бавно и наперено. Широките му рамене се поклащаха с всяка крачка, а стегнатият му малък задник се съкращаваше над здравите прави крака. Излъчваше сласт като мартенски котарак. Група студентки се обърнаха след него. Всяка оглеждаше с нескрита възбуда помръдващите мускули под леката ленена риза. Пакетът му се открояваше в светлите джинси.

Подкосиха ѝ се краката, докато го гледаше как се приближава към нея. Изчака със затаен дъх. Мирисът на скъп парфюм се сливаше с миризмата на здраво мъжко тяло и мускус. Тя стоеше точно пред него и чакаше. Той идваше точно към нея. Само няколко крачки и устните им щяха да се докоснат. Тя затвори очи. Отвори устни и се наведе леко напред. Миг на блаженство и… отвори очи. Той подминаваше вече вратата. Не се спря, дори не я забеляза. Във въображението си тя вече го събличаше и почти физически усещаше устните му върху своите и топлината на тялото му.

Той беше новият асистент, а тя – лаборантка, която подготвяше препаратите за лабораторните упражнения. От началото на семестъра тя го чакаше, гледаше и примираше от желание да я забележи и да му се отдаде. Бленуваше как страстно се целуват, после той разчиства стъклениците с едни замах. Настанява я на плота, повдига бялата манта. Тя е готова, гола, топла, вибрираща и отворена. Той жадно се намества между краката ѝ. Вкарва търсещ език в листенцата на вагината ѝ. Тя започва да се движи на тласъци с нарастваща амплитуда. Езикът му обхожда клитора ѝ. Тя го приема с топли сокове. Екстазът замъглява съзнанието ѝ. Шумна въздишка се изтръгва от гърдите ѝ. Няколко студенти се обърнаха към нея и тихо се засмяха. Тя дойде на себе си. Зачервена и смутена побърза да се скрие в кабинета си. Пак беше свършила, фантазирайки за него. Едва се движеше, вагината ѝ беше набъбнала от възбуда и пулсираше. Не издържаше повече така. Трябваше да го има.

Минаха първите изпити, тя си сгъваше уморена бялата престилка. Подготвяше се да си тръгне след дългия ден. Отвори шкафчето си, започна да сваля бавно дрехите си. Остана по бельо и усети допира на члена му до себе си. Постепенно двете му ръце обгърнаха гърдите ѝ. Тя притаи дъха си. Не смееше да отвори очи. Ако пак беше фантазия, не искаше да свършва. Членът му все по-настойчиво и силно се триеше в дупето ѝ. Усети как ѝ смъква прашките. Зърната ѝ настръхнаха и се втвърдиха. Гърдите ѝ щръкнаха. Той покри шията ѝ с горещи устни. Пъхна пръст в отворената ѝ уста. Тя го пое жадно, засмука го и езикът ѝ го облиза. Той бавно я обърна към себе си. Нежно прилепи устни към нейните. Засмука долната ѝ устна. После с настойчиви устни захапа горната ѝ устна. Езикът ѝ обходи неговия. Те се търсеха с устрема на изгубени вълни. Тя започна да целува гърдите му, спускайки се надолу. Зарови лице в къдравите косми над члена му. Вдъхна замайващия му аромат. Облиза члена му в основата. С търсещи устни обходи ствола му. Зарови се в юздичката, където с настойчив език започна да лиже главата на члена му. Той изпъшка. Натисна леко главата ѝ към себе си. Тя го пое целия, като езикът ѝ отривисто облизваше главичката на члена му. С всяко кръгово движение на езика ѝ, тя го засмукваше все по-плътно. Той потреперваше с всяко нейно движение. Отривисто я изправи. Сега беше негов ред да ѝ достави удоволствие. Зарови лице в дебрите ѝ. Езикът му беше неумолим и дързък. С бързи близвания стимулираше клитора ѝ. Тя се извиваше и стенеше. Неистово се движеше с бесни контракции. Когато тя притихна, той прилепи тялото си до нейното и с един тласък проникна в нея. Движенията им бяха бързи и отривисти. Телата им се преплетоха. Тя се накланяше силно назад, когато той се устремяваше напред. Членът му проникваше все по-дълбоко в нея. Тя не знаеше къде е. Цялото ѝ съзнание беше във вагината ѝ. Желаеше го, приемаше го и се сливаше с него. Дишаше с него, сърцето ѝ биеше в такт с неговото. Неземна сила я движеше, не усещаше краката си, нито тялото си. Пръстите ѝ се впиха в задника му, побелели от стискане. Той тихо стенеше в косата ѝ. Тя се извиваше в змийски танц. Топлината на семето му обля вагината ѝ. Усещането беше като разтваряне в етера. Не смееше да си отвори очите, не дишаше, не помръдваше. Усещаше собствените си конвулсии до болка. Сладката и непоносима болка на екстаза. Краката ѝ се подкосиха, мускулите ѝ отказаха, строполи се на пода. Сън ли беше това, или реалност? Само тънката миризма на мускус и сперма подсказваха, че той е бил тук.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s