Във ваната

Автор: Анна Нанкина

Класиран на шеста позиция в конкурса за еротичен разказ.

Във ваната

Тя отпиваше бавно от чашата вино. Потопи се в топлата вана и се измъкна постепенно от водата. Косата и клепките ѝ се покриха с капки. Тя стоеше, затворила очи, капчици топла вода се стичаха по гърдите ѝ и потъваха между краката ѝ. Гърдите ѝ бяха малки и стегнати. Тъмните ореоли около зърната бяха настръхнали, зърната стърчаха възбудени. Горещата вана отпусна сетивата ѝ. Вълни на възбуда заляха утробата ѝ. Още го усещаше по себе си. Горещите капки сперма разтапяха бедрата и корема ѝ. Тялото му тежеше отгоре ѝ. Неумолимо беше разтворил краката ѝ. Тя с усилие си поемаше въздух. Но негата на възбудата я караше да се притиска още по-силно в него. Хълбоците му шляпаха в нейните бедра. Отскачаше нагоре при всеки негов тласък. Движенията му бяха силни и резки. Усещаше твърдостта на члена му с цялата стена на вагината си. Главата на члена му се триеше ожесточено в матката ѝ. Обгръщаше го с крака, преплетени в неговите. Не знаеше къде свършва той и започва тя. Тази плетеница от тела живееше свой живот. В ритъм и скорост непостижими за здравия разум. Дишаха и се тласкаха като едно цяло. Той стенеше учестено в косата ѝ. Тя усети неговия предел. Молеше се за пощада. Не издържаше повече неумолимото триене на члена до възбудения си клитор. Той изригна мощно с топлото си семе. Оплиска я цялата отвътре. Матката ѝ се стягаше и извиваше в мощни конвулсии. Вагината ѝ пулсираше в болезнена страст. Тя се изви и мощен оргазъм се разля в тялото ѝ. Боже, а беше сама във ваната. Този мъж я докарваше до лудост. Изкарваше мръсницата в нея. Само от спомена за секса беше в състояние да свърши отново и отново…

Плъзна ръка по бедрата си. Пръстите ѝ се настаниха между срамните устни. С бавни движения тя се погали. Сладостна тръпка се разля по тялото ѝ. Обикаляше с пръсти клитора си. Бавно и настойчиво изследваше всеки сантиметър от плътта си. Постепенно стесняваше кръговете около клитора си. Усети го втвърден и очакващ. Прокара ръка по гърдите си. Разтри зърната си. Вълни на сладост прерязаха слабините ѝ. Отново си спомни горещите му устни върху гърдите си. Той захапваше зърната й, смучеше ги жадно и езикът му ги обхождаше с изследователска непримиримост. Кожата ѝ настръхна. Капчиците вода се задържаха в ямката на шията ѝ. Пулсът на шията ѝ се учести. Бавно се галеше и спусна ръката си по корема. Докосна вътрешната страна на бедрата си. Постепенно засили натиска върху клитора си. Не се контролираше. Умът ѝ беше изпразнен. Очите ѝ бяха притворени. Пръстите ѝ живееха свой живот, водени от неустоимото удоволствие да го докосват. Не спираше. Търкаше го и го пощипваше. Усещаше го настръхнал и готов. Пределът беше близо. Тялото ѝ се задвижи по свой ритъм. Всеки допир беше като стотици искри в мозъка ѝ.

Засили ритъма. Не спираше, търкаше пръстите си в изпъкналия клитор с нарастваща бързина и ожесточеност. Водата във ваната закипя под ръката ѝ. Още малко, още малко, още, още… Боже, чу се да вика. Ехото препращаше стенанията ѝ от стена към стена. Крещеше и виеше, притискаше бедрата си едно в друго. Гореща течност се изстреля от нея. Отпусна се в нега. Топлата вода я приюти в приемаща прегръдка. Потопи се и остави водата да покрие лицето ѝ. Прекрасно, прекрасно чувство. Радост и екстаз. Прекрасен, прекрасен оргазъм.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s