Романът „Спи с мен“

Може би трябваше да пиша за романа по-рано, но тъй като този блог се чете, когато дам на някого линк от него, не беше толкова необходимо. 🙂

Та, с малко закъснение ви представям втората си самостоятелна книга – съвременният еротичен роман „Спи с мен“.

Художник на корицата е Гергана Грънчарова, а редактор – Калин М. Ненов, с когото сме работили заедно много пъти.

Както пише на задната корица, в книгата се разказва за Ясена Юрукова – дипломиран магистър химик, която има навика да спи със старите си гаджета поради липсата на нови.

Въпреки фасадата си на непристъпна мъжемелачка, тя е влюбена от много години в двама от бившите си, които поради прищявка на съдбата отново ѝ обръщат внимание почти по едно и също време. Така нашата героиня се оказва разпъната на кръст между двамата и е принудена да избере един от тях. Кого ще избере и по каква причина, ще видите в романа.

Това е книга, която трябваше да бъде написана – изпитвах огромна нужда да разкажа за някои събития от моята гледна точка, без да се крия, да ми бъде налагано чуждо мнение или да ме прекъсват през две минути, за да ми обясняват, че не съм права. Разбира се, в книгата има и доволно количество художествена измислица, така че ако в един момент решите, че сте хванали цаката на всичко, може да се окаже, че не сте.

Имената на всички герои са преправени (а някои от героите са направо измислени) и съм обещала на онези от прототипите, които изобщо знаят за нейното съществуване, че няма да оповестявам публично кои са.

Използвах книгата, за да напиша възможно най-добро описание на мъжете, които съм обичала през живота си – те си знаят кои са, а пък вие можете основно да предполагате.

Надявам се да се е получила достатъчно интересна. Мога да кажа, че на мен ми беше приятно да я пиша и после да я чета, а повечето приятели, които я четоха, преди да бъде издадена, много я харесаха.

Повече за книгата и откъс от началото ѝ можете да прочетете на страницата ѝ на сайта на издателство „Ерго“, откъдето можете и да си я поръчате:

https://store.ergobooks.eu/product/spi-s-men-snezhana-tasheva/

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s